Over ons

Scabble is een no-nonsense, jong en dynamisch bedrijf dat klanten helpt om kwaliteit te waarborgen in softwareopleveringen. We geloven in een transparant en pragmatische aanpak. Testen kost tijd en geld, twee elementen waar je zo min mogelijk van wilt gebruiken.

0 +
Projecten afgerond
0 +
Tevreden klanten
0 +
Afgeronde trainingen
0 %
Inzet

Testmanagement & Coördinatie

Onze risico gebaseerde aanpak stelt ons in staat om bedrijf kritische componenten vroeg en diepgaand te testen. Daarbij kijken wij niet alleen naar functionaliteit, maar ook naar gebruikersvriendelijkheid, snelheid, beveiliging, processen en nog veel meer. 

Het resultaat is een gebalanceerde testaanpak die alle facetten van het ontwikkeld product dekt, en dat in een zo kort mogelijke periode tegen de laagste kosten.

Testautomatisering

Klanten willen snel en tijdig functionaliteit opleveren. Scabble helpt door het inzetten van testautomatisering tijdens de ontwikkeling van de oplossing (TestDrivenDevelopment) alsmede het automatiseren van de regressieset.

Scabble helpt klanten bij het toolselectieproces,  het opzetten en implementeren van de strategie. De businesscase is een belangrijke tool om inzichtelijk te maken of en hoe testautomatisering de kosten en snelheid ten goede kan komen.
Eenmaal opgezet helpen wij graag om de testset te coderen/ontwerpen en bij te houden. Zo zorgen we er voor dat klanten kostenefficiënt, snel en weloverwogen producten opleveren.

Out- & Near sourcing

De trend van de afgelopen jaren was het outsourcen van testwerkzaamheden om de kosten te drukken. Besparing op uurloon is een groot voordeel, maar ook het tijdsverschil met Nederland levert voordelen op (follow the sun principe). Het brengt ook uitdagingen met zich mee op het vlak van cultuurverschillen, taalbarrières en de fysieke afstand.

Scabble adviseert klanten hoe outsourcing een waardevolle toevoeging kan zijn voor het ontwikkelteam. We voorkomen mogelijke valkuilen en helpen de teams (on shore en offshore) om de juiste dynamiek te bereiken.

Ervaring

Scabble heeft jarenlange ervaring binnen de testwereld, verdeeld over diverse branches. We begrijpen hoe belangrijk het is voor commerciële bedrijven om snel producten op te leveren. Om de competitie voor te zijn. We onderkennen de complexe besluitvorming die komt kijken bij overheidsorganisaties en snappen dat wet- en regelgeving invloed uitoefent op het ontwikkelproces.

Trainingen

Onze ervaring en kennis delen we met onze klanten middels cursussen, workshops en trainingen. Dit kan een standaard introductie/kennis training zijn over scrum, ISTQB of TMAP, maar op verzoek ook een op maat gesneden training waarbij we klant specifieke situaties gebruiken.

Sfeer en werkomgeving

Onze collega’s volgen de nieuwste ontwikkelingen en certificeren zich via onafhankelijke instanties zoals EXIN en ISTQB. Wij bij Scabble staan voor innovatie en plezier. Dat vertaalt zich in enthousiaste en leuke collega’s.