Skip to content

Cursussen

Onze kennis en ervaring binnen de branche delen we graag met klanten. Wij geven zowel gedurende werkdagen als in de avonduren trainingen en workshops. Gericht op de praktijk, interactief en voorzien van toepasselijke voorbeelden.

Trainingen worden gegeven op aanvraag en kan, indien gewenst, klantspecifiek gemaakt worden. Dit zonder of met officiele certificering.

ISTQB Foundation

Deze training is bedoeld voor professionals die te maken hebben met het testen van software zoals projectmanagers, kwaliteit- en ontwikkelmanagers en business analisten.

ISQTB Advanced Test Manager

Deze training is bedoeld als verdieping voor testprofessionals en richt zich op teststrategie, defect management en het inzetten van tooling voor testautomatisering.

Professional Scrum Master (PSM1)

Binnen bijna alle branches is de transitie van waterval naar agile ingezet of afgerond. De cursus Professional Scrum Master richt zich op het proces, deelnemers, activiteiten en doelstellingen die de agile manier van werken voorschrijft.

TMAP Suite Test Engineer

Deze cursus leert testers en ontwikkelaars hoe ze gestructureerd en efficiënt testen binnen agile teams. Cursus wordt afgesloten met een internationaal erkend certificaat.

TMaptestmaster

TMAP Suite Test Master

Geschikt voor ervaren testprofessionals die zich richten op het aansturen van test teams en opstellen van teststrategieën.

Op maat

Bent u op zoek naar een training of workshop die geheel op uw wensen is aangepast? Denk bijv. aan product of situatie specifieke elementen die u wilt verwerken in de training? Wij kunnen alle trainingen op maat verzorgen.