Vacature:  Gezocht: Wanted: Test Coördinator

Ben jij onze nieuwe test coördinator?

De agile manier van werken levert vele voordelen op voor onze klanten. Vooral bij team overstijgende activiteiten is er behoefte aan iemand die het overzicht heeft, bewaard en overdraagt aan anderen binnen een end-to-end testketen. Denk hierbij aan het actief begeleiden van eindgebruikers binnen een gebruikersacceptatietest. De onpartijdigheid, en het feit dat je een spin in het web bent zorgt er voor dat jouw bijdrage zorgt voor een succesvolle afronding van een testfase

Activiteiten waar je klanten actief helpt of in ondersteunt:

 1. Op basis van de klantbehoefte stel je een pragmatisch plan op waarin alle activiteiten, rollen, afhankelijkheden en doelstellingen staan beschrijven. Je laat je hierbij niet hinderen of vastpinnen op 1 bepaald format.
 2. Je neemt alle betrokkenen mee in je aanpak, voortgang en uitdagingen en communiceert proactief met ze.
 3. Je leidt, faciliteert en beheert een specifieke testfase. Men ziet jou als eindverantwoordelijke.
 4. Zorgen voor een tijdige oplossing voor bevindingen
 5. Je leidt het bevindingenproces en brengt waar nodig diverse expertises bij elkaar om de oorzaak van een bevindingen vast te stellen.

Wat neem je mee:

Minimaal 2 jaar ervaring als testcoordinator
Ervaring met het opstellen van testplannen
HBO of Wo diploma
Informeert betrokkenen proactief
TMap Foundation en/of ISTQB Foundation
Communiceren in het engels (spraak en schrift)
Leergierig en ambitieus
32 tot 40 uur per week inzetbaarheid
Minimaal 2 jaar ervaring in agile omgevingen

Wie zijn wij?

Scabble is een jong detacheringsbedrijf dat klanten helpt met alle vraagstukken rondom kwaliteit binnen softwareontwikkeling. Onze klanten waarderen onze no-nonsense aanpak waarbij we met een open vizier de kwaliteit binnen het agile ontwikkelproces verhogen.

Het opstellen van de teststrategie is een belangrijke eerste stap in het succesvol live zetten van een product. Een garantie is dat sommige zaken helaas anders lopen dan gepland is. Onze testmanagers blinken uit in het anticiperen op deze veranderingen en het aanpassen van de teststrategie zodat de doelstelling alsnog behaalt worden.

Wij communiceren vaak en transparant met betrokken belanghebbenden en ondersteunen projectmanagers of scrummasters waar nodig is. Wij worden gewaardeerd om onze pragmatische aanpak: we doen er alles aan om het einddoel te behalen en durven out of the box te denken.

We hebben ervaring in zowel de commerciële als publieke sector en weten hoe we onder grote politieke druk het beste resultaat kunnen halen.

Wij hebben een open cultuur en zijn overtuigd dat (persoonlijke) groei van onze professionals leidt tot nog meer tevreden klanten.

Wat we bieden:

Een open werkcultuur waarbij jij als medewerker centraal staat. We houden regelmatig leuke uitjes en zorgen dat jij bij mooie klanten uitdagende opdrachten kan uitvoeren. Uiteraard een marktconform salaris en vele secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

 • Telefoon & Laptop van de zaak;
 • Mobiliteitsbudget met vrije keuze voor vervoer;
 • Thuiswerken waar mogelijk;
 • NS businesscard;
 • Ongelimiteerde vakinhoudelijke training en opleidingsmogelijkheden;
 • 27 vakantiedagen;
 • Testnet abonnement;
 • Workation ;
 • Doorgroeimogelijkheden;

Contact:

Herken je jezelf in bovenstaande functie?  Ben je op zoek naar een leuke werkgever met uitdagende opdrachten en een goed salaris? Neem dan contact met ons op: Vacatures@scabble.nl of 06 – 45 82 84 25