Vacature:  Gezocht: Wanted: Agile Test Engineer

Ben jij onze nieuwe agile test engineer?

Je helpt onze klanten door actief mee te draaien in één of meerdere agile teams. Als consultant vertegenwoordig je het kwaliteitsgeweten vanaf sprintvoorbereidingen tot aan de oplevering richting productie. . Jij begrijpt als geen ander dat het vroeg vinden van mogelijke afwijkingen van klantwensen leidt tot kostenreductie, snellere doorlooptijden en meer vertrouwen van de eindgebruikers.

Activiteiten waar je klanten actief helpt of in ondersteunt:

 1. Ondersteunen van Poduct owners bij het opstellen van user stories volgens INVEST
 2. Risico inschatting maken per user story op basis van technische complexiteit en business value.
 3. Bewustwording creëren dat software op diverse kwaliteitsattributen getest kan worden, anders dan alleen functionaliteit
 4. Testscenario’s opstellen en uitvoeren
 5. Regressiesets opstellen en/of uitbreiden
 6. Uitvoeren van regressietesten
 7. Bevindingen analyseren en bespreken met ontwikkelaars
 8. Het bevindingen proces optimaliseren, analyses uit te voeren en hierin optimalisatiemogelijkheden ontdekken.

Wat neem je mee:

Minimaal 2 jaar ervaring in het opstellen en uitvoeren van test gevallen
Ervaring met het opstellen, analyseren en oplossen van bevindingen
HBO of Wo diploma
Communicatief vaardig
TMap Foundation en/of ISTQB Foundation
Communiceren in het engels (spraak en schrift)
Leergierig en ambitieus
32 tot 40 uur per week inzetbaarheid
Minimaal 2 jaar ervaring in agile omgevingen

Wie zijn wij?

Scabble is een jong detacheringsbedrijf dat klanten helpt met alle vraagstukken rondom kwaliteit binnen softwareontwikkeling. Onze klanten waarderen onze no-nonsense aanpak waarbij we met een open vizier de kwaliteit binnen het agile ontwikkelproces verhogen.

Het opstellen van de teststrategie is een belangrijke eerste stap in het succesvol live zetten van een product. Een garantie is dat sommige zaken helaas anders lopen dan gepland is. Onze testmanagers blinken uit in het anticiperen op deze veranderingen en het aanpassen van de teststrategie zodat de doelstelling alsnog behaalt worden.

Wij communiceren vaak en transparant met betrokken belanghebbenden en ondersteunen projectmanagers of scrummasters waar nodig is. Wij worden gewaardeerd om onze pragmatische aanpak: we doen er alles aan om het einddoel te behalen en durven out of the box te denken.

We hebben ervaring in zowel de commerciële als publieke sector en weten hoe we onder grote politieke druk het beste resultaat kunnen halen.

Wij hebben een open cultuur en zijn overtuigd dat (persoonlijke) groei van onze professionals leidt tot nog meer tevreden klanten.

Wat we bieden:

Een open werkcultuur waarbij jij als medewerker centraal staat. We houden regelmatig leuke uitjes en zorgen dat jij bij mooie klanten uitdagende opdrachten kan uitvoeren. Uiteraard een marktconform salaris en vele secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

 • Telefoon & Laptop van de zaak;
 • Mobiliteitsbudget met vrije keuze voor vervoer;
 • Thuiswerken waar mogelijk;
 • NS businesscard;
 • Ongelimiteerde vakinhoudelijke training en opleidingsmogelijkheden;
 • 27 vakantiedagen;
 • Testnet abonnement;
 • Workation ;
 • Doorgroeimogelijkheden;

Contact:

Herken je jezelf in bovenstaande functie?  Ben je op zoek naar een leuke werkgever met uitdagende opdrachten en een goed salaris? Neem dan contact met ons op: Vacatures@scabble.nl of 06 – 45 82 84 25