Vacature:  Gezocht: Wanted: Consultant Test Automation

Ben jij onze nieuwe Consultant Test Automation?

Je werkt dagelijks met testautomatiseringstool zoals selenium, cucumber, tosca of robotframework. Voor jou is het logisch dat testautomatisering geen doel is op zich maar ingezet wordt om een efficientieslag te maken in de bestaande testprocessen van de klant. Je helpt klanten met het uitbreiden en/of opbouwen van testtooling. Met jouw hulp verkort je het testproces binnen agile teams en zoek je altijd de balans tussen kosten en baten. 

Je bent in staat om klantwensen en de wensen van het team te vertalen in een gestructureerde aanpak. Hierbij zet je je voorgaande ervaring in om veel voorkomende valkuilen te voorkomen. Je durft discussies met klanten aan te gaan en deze vakinhoudelijk te onderbouwen. Alles om de klant te helpen om zijn doelstellingen te behalen.

Wat neem je mee:
Minimaal 2 jaar ervaring met testautomatisering
Minimaal 2 jaar ervaring met het opzetten van test automation frameworks
HBO of Wo diploma
Ervaring met testautomatiseringtools zoals Selenium, Cucumber, Tosca of Robot Framework
TMap Foundation en/of ISTQB Foundation certificaat
Communiceren in het engels (spraak en schrift)
Leergierig en ambitieus
32 tot 40 uur per week inzetbaarheid

Wie zijn wij?

Scabble is een jong detacheringsbedrijf dat klanten helpt met alle vraagstukken rondom kwaliteit binnen softwareontwikkeling. Onze klanten waarderen onze no-nonsense aanpak waarbij we met een open vizier de kwaliteit binnen het agile ontwikkelproces verhogen.

Klanten willen snel en tijdig functionaliteit opleveren. Scabble helpt door het inzetten van testautomatisering tijdens de ontwikkeling van de oplossing (TestDrivenDevelopment) alsmede het automatiseren van de regressieset.

Scabble helpt klanten bij het toolselectieproces,  het opzetten en implementeren van de strategie. De businesscase is een belangrijke tool om inzichtelijk te maken of en hoe testautomatisering de kosten en snelheid ten goede kan komen.

Eenmaal opgezet helpen wij graag om de testset te coderen/ontwerpen en bij te houden. Zo zorgen we er voor dat klanten kostenefficiënt, snel en weloverwogen producten opleveren.

Wij hebben een open cultuur en zijn overtuigd dat (persoonlijke) groei van onze professionals leidt tot nog meer tevreden klanten.

Wat we bieden:

Een open werkcultuur waarbij jij als medewerker centraal staat. We houden regelmatig leuke uitjes en zorgen dat jij bij mooie klanten uitdagende opdrachten kan uitvoeren. Uiteraard een marktconform salaris en vele secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

  • Telefoon & Laptop van de zaak;
  • Mobiliteitsbudget met vrije keuze voor vervoer;
  • Thuiswerken waar mogelijk;
  • NS businesscard;
  • Ongelimiteerde vakinhoudelijke training en opleidingsmogelijkheden;
  • 27 vakantiedagen;
  • Testnet abonnement;
  • Workation ;
  • Doorgroeimogelijkheden;

Contact:

Herken je jezelf in bovenstaande functie?  Ben je op zoek naar een leuke werkgever met uitdagende opdrachten en een goed salaris? Neem dan contact met ons op: Ranco.vanbommel@scabble.nl of 06 – 45 82 84 25